Χριστοφίδου Κατερίνα

Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1976. Ταυτόχρονα με τις σπουδές της στη δημοσιογραφία, ξεκίνησε το 1994 να εργάζεται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Κύπρο.

Δραστηριοποιήθηκε ως δημοσιογράφος στο Ραδιόφωνο, σε εφημερίδες και στην Τηλεόραση και συμμετείχε σε πολλές δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό. Στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 εργάστηκε ως αστυνομική ρεπόρτερ και ανταποκρίτρια στη Λεμεσό για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Το 2000 ανέλαβε καθήκοντα δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA και το 2002 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ, όπου αναβαθμίστηκε σε Αρχισυντάκτρια Ειδήσεων και ανέλαβε το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Στο συγκρότημα ΔΙΑΣ εξασφάλισε τη δική της εκπομπή λόγου, στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ, με τίτλο «Όλα στο φως» και ακολούθως τα ηνία της εξίσου επιτυχημένης ειδησεογραφικής εκπομπής στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, «Μεσημέρι και Κάτι».

Μέσα από την πορεία της, ασχολήθηκε έντονα με το κοινοβουλευτικό και το πολιτικό ρεπορτάζ. Το 2015 δημιούργησε τη δική της εταιρεία Συμβούλων Επικοινωνίας και TV Training, εκπαιδεύοντας επαγγελματίες πώς να διαχειρίζονται μια τηλεοπτική συνέντευξη, ως προσκεκλημένοι δημοσιογράφων. Το 2017 ξεκίνησε σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Διαχρονικά, υπήρξε πλούσια η δράση της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ως συντονίστρια πολλών εκδηλώσεων.

Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματιών-Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ-BPW Cyprus). Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Κωτσονόπουλο κι έχει δυο παιδιά.

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media