Βασιλειάδης Άριστος

Γεννήθηκε στην Πάφο το 1954, είναι γιος του πρώην Βουλευτή Πάφου Νίκου Βασιλειάδη και παντρεμένος με την Ελένη Παπαγεωργίου, με την οποία έχουν τρία παιδιά. Είναι απόφοιτος του London School of Economics and Political Science, Μέλος του Institute of Chartered Accountants of England and Wales, του Association of Chartered Certified Accountants και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου. Από το 2005 ζει στην Πάφο και εργάζεται στο ιδιόκτητο Λογιστικό – Ελεγκτικό Γραφείο Nicos A. Vassiliades & Sons Ltd.

Μετά την αποφοίτηση του, το 1972, από το Οικονομικό Λύκειο Πάφου, υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά μέχρι τον Σεπτέμβριο 1974, κυρίως ως ανθυπολοχαγός στην Γιαλούσα Αμμοχώστου (Φεβρουάριος 1973 – Αύγουστος 1974). Ως φοιτητής, ήταν ο πρώτος εκλεγμένος εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος στο Δ.Σ. του ΣΥ.Κ.Φ. Αγγλίας. Συμμετείχε στην ίδρυση του Δημοκρατικού Κόμματος Αγγλίας και του Δημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας. Διετέλεσε Μέλος Δ.Σ. σωματείων και συλλόγων και είναι επίτιμος Πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Πάφου.

Εργάστηκε στην Price Waterhouse Λονδίνου (1979 – 1984), στον Όμιλο Εταιρειών ΛΑΤΣΗ, ως ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου με έδρα την Αθήνα, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στον τομέα της ναυτιλίας, των πετρελαίων, των κατασκευών, των τραπεζικών εργασιών, των αεροπορικών εταιρειών, του ανθρώπινου δυναμικού και άλλων (1984 – 1996) και στον Όμιλο J&P Ελλάδος ως υψηλόβαθμος αξιωματούχος (1997 – 1999). Συνεργάστηκε επίσης με άλλους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα και στην Αγγλία (2000 – 2005).

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media