«Ακόμη μια εξαγγελία της κυβέρνησης Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ, μένει στα χαρτιά»
Ανακοινώσεις |

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ

Η Κυβέρνηση διά του Υπουργού Παιδείας ακύρωσε την ίδρυση Πανεπιστημιακών Σχολών στη Λάρνακα. Τόσες διαβεβαιώσεις και εξαγγελίες τα τελευταία χρόνια, διά στόματος του ίδιου του ΠτΔ, έμειναν απλά εξαγγελίες για χάρη πρόσκαιρων χειροκροτημάτων και επευφημιών.

Ο ΠτΔ όποτε επισκεπτόταν τη Λάρνακα εξήγγελλε τη ίδρυση Πανεπιστημιακών Σχολών. Τώρα, παρόλες τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις μου, ότι αυτές ήταν ευχολόγια, γιατί διέβλεπα την προχειρότητα, οι εξαγγελίες πάνε χαμένες. Όλα ήταν χάριν εντυπώσεων και κούφιες ανεφάρμοστες εντυπώσεις.

Είναι με πόνο ψυχής που διαπιστώνω για ακόμα μια φορά ότι οι ανησυχίες μου επαληθεύτηκαν, για ακόμα ένα έργο ουσιαστικό που αφορά την πόλη μου.

Επειδή όμως έχω μάθει να είμαι καχύποπτος, θέλω να δηλώσω ότι προαισθάνομαι ότι ακόμα ένα παιχνίδι παίζεται εις βάρος της Λάρνακας και τυχόν δήλωση της κυβέρνησης μετά από την τελευταία εξέλιξη, ότι η κυβέρνηση «συναισθανόμενη» την ωφελιμότητα της ίδρυσης Πανεπιστημιακών Σχολών, επανατοποθετείται και δηλώνει ότι οι σχολές θα γίνουν, παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες, που αυτό μόνο για τη Λάρνακα συμβαίνει κάθε φορά, αποτελεί εμπαιγμό για τους Λαρνακείς και θα είναι ακόμα μια δήλωση εντυπώσεων για να βγει το κυβερνών κόμμα να ζητωκραυγάζει, για την δήθεν επιτυχία του, και να ρίχνει στάχτη στα μάτια των Λαρνακέων, για ακόμα μια φορά.

Γραφείο Τύπου

14 Ιουλίου 2020

ροή ειδήσεων