Ανακοίνωση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, μετά τη συνεδρίαση της 12ης Απριλίου
Ανακοινώσεις |

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος συνήλθε σήμερα το απόγευμα, με θέμα τις διεργασίες ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2023.

1. Το Εκτελεστικό Γραφείο ενημερώθηκε αναλυτικά και λεπτομερώς, από τον Πρόεδρο του Κόμματος, τόσο για τις διαβουλεύσεις με τους αρχηγούς άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων, όσο και για τον εσωκομματικό διάλογο των τελευταίων βδομάδων, στις Τοπικές και Επαρχιακές Επιτροπές του Δημοκρατικού Κόμματος, σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

2. Τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου συζήτησαν διεξοδικά και ανέλυσαν όλα τα δεδομένα, όπως διαμορφώνονται στο παρόν στάδιο, 10 περίπου μήνες πριν τις Προεδρικές Εκλογές και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τους στόχους και τις επιλογές του Κόμματος.

3. Το Εκτελεστικό Γραφείο εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι, παρά την επιθυμία του Δημοκρατικού Κόμματος, η συζήτηση με το ΑΚΕΛ για συνεργασία στις Προεδρικές εκλογές, δεν έχει καταλήξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

4. Το Εκτελεστικό Γραφείο εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο και τη Γραμματεία του Κόμματος για συνέχιση των διαβουλεύσεων με άλλα κόμματα και ανεξάρτητους υποψήφιους, για διερεύνηση του ενδεχομένου συνεργασιών και θα αξιολογήσει ξανά την όλη κατάσταση μετά το Πάσχα.

Γραφείο Τύπου

12 Απριλίου 2022

ροή ειδήσεων