Αναξιοπιστία, αδιαφάνεια και αντιδεοντολογική συμπεριφορά, τα χαρακτηριστικά του Νίκου Αναστασιάδη
13 Σεπ 2017 Ανακοινώσεις

Ο κ. Αναστασιάδης επιβεβαιώνει καθημερινά, ότι η αναξιοπιστία, η αδιαφάνεια και η αντιδεοντολογική συμπεριφορά, είναι τα χαρακτηριστικά του πολιτικού του βίου.

• Συνεχίζει να αρνείται να αποκαλύψει σε ποιους απέστειλε, πλην του κ. Άντρου Κυπριανού και της εφημερίδας Πολίτης, απόρρητα έγγραφα των διαπραγματεύσεων για το κυπριακό.
• Στις 4 Σεπτεμβρίου είπε σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι θα αποστείλει αυτά τα έγγραφα στις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Δεν το έπραξε.
• Συνεχίζει να κρατά το λαό και την πλειοψηφία του Εθνικού Συμβουλίου στο σκοτάδι, αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό.
• Αποφεύγει να συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο, ενώ επίκειται μετάβαση του στη Νέα Υόρκη και συνάντηση του με τον ΓΓ του ΟΗΕ.

Ο κ. Αναστασιάδης επιλέγει να διαπραγματεύεται το κυπριακό ερήμην του λαού και του Εθνικού Συμβουλίου, σε συνεννόηση μόνο με τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, τον κ. Άντρο Κυπριανού και την ολιγομελή ομάδα της ελίτ που θέλει να ενημερώνει.

Είναι φανερό ότι ο κ. Αναστασιάδης θέλει το λαό στο σκοτάδι και προκαλεί επίτηδες σύγχυση, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις για τις νέες τραγικές υποχωρήσεις του.

Θέλει να κρύψει από το λαό ότι, όταν θα επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις στο κυπριακό, θα συνεχίσει από τις ήδη καταγραμμένες υποχωρήσεις του και προφανώς θα προβεί και σε άλλες υποχωρήσεις, οδηγώντας το κυπριακό σε τουρκική λύση.

Επιβάλλεται η χάραξη νέας πορείας στο κυπριακό και επαναφοράς της αξιοπρέπειας και της διεκδικητικής πολιτικής, μετά από εννέα χρόνια υποχωρήσεων.

Επιβάλλεται η αλλαγή, που θα φέρει ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι δυνάμεις που στηρίζουν την υποψηφιότητα του.

 

Γραφείο Τύπου
13 Σεπτεμβρίου 2017

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media