Αναξιοπιστία, ανειλικρίνεια, προχειρότητα, άγνοια και εθελοδουλία, χαρακτηρίζει τον κ. Αναστασιάδη και τους κυβερνώντες
18 Δεκ 2017 Ανακοινώσεις

Η αναξιοπιστία του κ. Αναστασιάδη και των κυβερνώντων, η συνεχιζόμενη και απροκάλυπτη προσπάθεια τους να εξαπατήσουν το λαό, σε ότι αφορά το «κούρεμα» του Μαρτίου του 2013 και οι μειωμένες αντιστάσεις τους, αποδεικνύονται, όχι μόνο από την απόφαση του Euro Group της 18ης Μαρτίου 2013, που αναιρούσε την απόφαση για «κούρεμα» και των καταθέσεων κάτω από 100 χιλιάδες ευρώ, αλλά και από τις δηλώσεις του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, εκείνες τις τραγικές ημέρες.

• κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, στην ομιλία του στη Βουλή, στις 19 Μαρτίου 2013, είπε ότι το κούρεμα αποτελεί οικονομικό χαρακίρι στα θεμέλια της Ευρωζώνης.

• Λίγες ημέρες νωρίτερα, σε δηλώσεις του από την Ουάσιγκτον, στις 7 Μαρτίου 2013, είπε ότι πιθανή επιμονή για κούρεμα των καταθέσεων σε κυπριακές τράπεζες θα οδηγήσει την Κύπρο σε έξοδο από την Ευρωζώνη.

Όταν υπάρχουν ηγεσίες, που αλλάζουν μέσα σε μια ημέρα απόψεις για ένα ζήτημα που αφορούσε την επιβίωση της οικονομίας και της κοινωνίας της Κύπρου και από την άποψη για «οικονομικό χαρακίρι» μεταβαίνουν σε ριπή οφθαλμού σε πανηγυρισμούς για τη δήθεν σωτηρία της Κύπρου, τότε αυτές χαρακτηρίζονται από:

Αναξιοπιστία
Ανειλικρίνεια
Προχειρότητα
Άγνοια
Εθελοδουλία

Ο κ. Αναστασιάδης και οι κυβερνώντες ουδέποτε είχαν εναλλακτική λύση στο «κούρεμα», ουδέποτε συζήτησαν εναλλακτικές λύσεις αντί του «κουρέματος» και ουδέποτε είχαν το πολιτικό θάρρος να το πράξουν.

Γραφείο Τύπου
18 Δεκεμβρίου 2017

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media