Αντί για απολογία, ανιστόρητες και ψευδείς αναφορές από τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ
Ανακοινώσεις |

Δήλωση Χριστιάνας Ερωτοκρίτου

Αντί να απολογηθεί για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, αντί να απολογηθεί  για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων, αντί να απολογηθεί για την ανεπάρκεια των μέτρων στήριξης της οικονομίας και της κοινωνίας, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ ζητά και τα ρέστα. Καταλαβαίνουμε ότι οι αλήθειες  που λέμε, οι προτάσεις μας, η επιμονή μας για έλεγχο και κάθαρση, ενοχλούν τον κ. Νεοφύτου. Αυτό, όμως, δεν του δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί ανιστόρητες, ανακριβείς, ψευδείς αναφορές, σε βάρος του Δημοκρατικού Κόμματος.

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι είναι το Δημοκρατικό Κόμμα που εγκαίρως προειδοποιούσε για την κακή πορεία της οικονομίας, τόσο επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια, όσο και επί διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη.

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος που κατέθεσε προτάσεις (όπως αυτή για τη δημιουργία «κακής τράπεζας»), που, αν είχαν υιοθετηθεί, τα πράματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι είναι το Δημοκρατικό Κόμμα που στήριξε την Κύπρο για να βγούμε από τα μνημόνια, στα οποία άλλοι μας έβαλαν. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι όταν κυβέρνησε το Δημοκρατικό Κόμμα,   με το Σπύρο Κυπριανού και τον Τάσσο Παπαδόπουλο, η οικονομία αναπτύχτηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς και οι συμπατριώτες μας έζησαν περιόδους ευημερίας  και προκοπής.

Γραφείο Τύπου

18 Απριλίου 2021

ροή ειδήσεων