ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΑΩΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Ανακοινώσεις |

Ανυπολόγιστο φαίνεται να είναι το κόστος, που προκαλείται στους εμπορευόμενους, στους παραγωγούς, σε όσους δραστηριοποιούνται στους τομείς της Εμπορικής Ναυτιλίας, αλλά και γενικότερα στην κυπριακή οικονομία, από τη χαώδη κατάσταση, που συνεχίζει να επικρατεί στο Λιμάνι Λεμεσού.

Η μετάβαση στη νέα κατάσταση πραγμάτων και στην ανάληψη της διαχείρισης του λιμανιού από τους ιδιώτες επενδυτές, κάθε άλλο παρά ομαλή ήταν.

Δυστυχώς, ο Υπουργός Συγκοινωνιών συνεχίζει να επιδεικνύει απαράδεκτη συμπεριφορά. Δηλώνει ότι η κατάσταση έχει δήθεν βελτιωθεί και διοχετεύει στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, παραπλανητική πληροφόρηση.

Η ευθύνη για τα σοβαρότατα προβλήματα, που ακόμα δεν αντιμετωπίστηκαν, βαραίνει τον ίδιο τον Υπουργό, ο οποίος αρνήθηκε να διαβουλευθεί εκ των προτέρων με όλους όσοι δραστηριοποιούνται στο Λιμάνι Λεμεσού και επίσης αρνήθηκε να υπάρξει μια μικρή παράταση στην ανάληψη της διαχείρισης από τους επενδυτές, για να διευθετηθούν τα ζητήματα που απασχολούν τους εμπλεκόμενους.

Έστω και τώρα, ελπίζουμε να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης και να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα τα προβλήματα του Λιμανιού Λεμεσού.

Οι συνέπειες που ήδη προκαλούνται στην οικονομία είναι τεράστιες.

Γραφείο Τύπου
11 Φεβρουαρίου 2017

ροή ειδήσεων