«‘Άξια επαίνου η δωρεά Κύπρου κι Έλενας Τσέντα, στη Νέα Αροδαφνούσα»
Ενόψει των επίσημων εγκαινίων του ανανεωμένου και σύγχρονου κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», το Δημοκρατικό Κόμμα εξαίρει την προσφορά όλων όσοι διαχρονικά στηρίζουν τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και ιδιαίτερα το μεγαλείο ψυχής της οικογένειας Κύπρου κι Έλενας Τσέντα.
Η γενναιόδωρη δωρεά τους, κατέστησε εφικτό τον εκσυγχρονισμό και ουσιαστικά την «αναγέννηση» της «Αροδαφνούσας», η οποία ως το πρώτο και μοναδικό κέντρο στο είδος του στην Κύπρο, προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στους οικείους τους.
Η μεγάλη προσφορά της οικογένειας είναι άξια συγχαρητηρίων και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα καθώς φέρνει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο πιο κοντά στο όραμα του: «Κανένας καρκινοπαθής να μην μείνει αβοήθητος»
Η στήριξη του σπουδαίου έργου που επιτελείται στην «Αροδαφνούσα», έχει καταστήσει εφικτή την επέκταση του κέντρου ώστε να εξυπηρετεί περισσότερους καρκινοπαθείς, σε όλα τα στάδια της ασθένειας.
Με τη σειρά του το Δημοκρατικό Κόμμα, στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες, καθώς έτσι δίνουμε ελπίδα και ανακούφιση σε συνανθρώπους μας, που περνούν σκληρή δοκιμασία.
Γραφείο Τύπου
24 Ιανουαρίου 2020