Χαιρετίζουμε την καταρχήν διευθέτηση της, από κοινού, επίσκεψης του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του Ερσίν Τατάρ στο ανθρωπολογικό εργαστήρι της ΔΕΑ
Ανακοινώσεις |

Η διακρίβωση της τύχης όλων των αγνοουμένων της κυπριακής τραγωδίας του 1974, αποτελεί για το Δημοκρατικό Κόμμα ύψιστη ανθρωπιστική προτεραιότητα και οι προσπάθειες στο πλαίσιο των εργασιών της ΔΕΑ, πρέπει να ενταθούν.

Σ’ αυτό το πλαίσιο χαιρετίζουμε την καταρχήν διευθέτηση της, από κοινού, επίσκεψης του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του Ερσίν Τατάρ στο ανθρωπολογικό εργαστήρι της ΔΕΑ, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η στοχευμένη ανάληψη πρωτοβουλιών του Προέδρου της Δημοκρατίας, με στόχο την αναθέρμανση της διαδικασίας των διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού στο πλαίσιο των Η.Ε. και με ενεργότερο ρόλο της Ε.Ε., έχει δημιουργήσει ένα θετικό μομέντουμ το οποίο τυγχάνει ολοένα και ευρύτερης αποδοχής.

Το Δημοκρατικό Κόμμα στηρίζει σθεναρά τις προσπάθειες του Προέδρου Χριστοδουλίδη και εκφράζει ικανοποίηση για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Γραφείο Τύπου

18 Ιουλίου 2023

ροή ειδήσεων