Χρ. Ορφανίδης – Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών
Ανακοινώσεις |

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ

Επίσκεψη στο Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών, πραγματοποίησε, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ως μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και επικεφαλής για θέματα γεωργίας του ΔΗΚΟ, ο βουλευτής Χρίστος Ορφανίδης.

Κατά την επίσκεψη του, την 21η Μαρτίου 2023, ο κ. Ορφανίδης συναντήθηκε με τον κ. Μαρίνο Μάρκου (Πρώτος Λειτουργός Γεωργικών Ερευνών – Τομέας Επιστημονικής Υποστήριξης) και τους επικεφαλής όλων των τμημάτων του Ινστιτούτου, όπου και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες, τους στόχους καθώς και τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα.

Ακολούθως επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Τμήματος που ασχολείται με τις πρωτοποριακές μεθόδους στον Κτηνοτροφικό Τομέα.

Ο κ. Ορφανίδης εξέφρασε την εκτίμηση και το θαυμασμό του ως προς την τεχνογνωσία και την κατάρτιση του προσωπικού του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών.

Επισήμανε παράλληλα για ακόμη μια φορά τη στήριξη του Δημοκρατικού Κόμματος προς στο Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών και κάλεσε όλους όσοι ασχολούνται με την γεωργία και την κτηνοτροφία, όπως εκμεταλλευτούν τις πολύπλευρες γνώσεις του Ινστιτούτου.

Γραφείο Τύπου

27 Μαρτίου 2023

ροή ειδήσεων