Χρ. Ορφανίδης – Συζήτηση προϋπολογισμού Υπουργείου Μεταφορών
Ανακοινώσεις |

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ κ. ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ

Συζήτηση προϋπολογισμού Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων

Έναρξη σήμερα της συζήτησης στην Επιτροπή Οικονομικών, των προϋπολογισμών υπουργείων και υφυπουργείων, με αρχή το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Οι αναφορές μου αφορούσαν θέματα που έχω εγγράψει για συζήτηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπως τη μετακίνηση των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών στη Λάρνακα, την ενοποίηση του παραλιακού μετώπου Μακένζυ-Μενεού-Περβολιών, τον ηλεκτροφωτισμό στις εξόδους του αυτοκινητόδρομου Χοιροκοιτίας και Ζυγίου-Καλαβασού, τους βανδαλισμούς στις δημόσιες πινακίδες, τα κυρτώματα, το πρόβλημα της διάβρωσης του παραλιακού μετώπου Κιβισιλίου -Μαζωτού, τη λεωφόρο Παναγούλη, την αύξηση των ωρών εργασίας στον υπό κατασκευή δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας, τη συνεχή παρακολούθηση των εργασιών που αφορά το μεγάλο έργο ανάπτυξης Λιμανιού-Μαρίνας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανα για τη συσσώρευση κινδύνων στη περιοχή Βασιλικού, αντί να γίνει διασπορά των κινδύνων, με κίνδυνο σ’ ένα ατυχές γεγονός ή μία κακόβουλη ενέργεια η πατρίδα μας να πληγεί ανεπανόρθωτα.

Επίσης ζήτησα ενημέρωση για τα μέτρα που λαμβάνονται για την ασφάλεια των λιμανιών και αεροδρομίων, ιδιαίτερα τώρα με το τι συμβαίνει στην περιοχή μας.

Γραφείο Τύπου

30 Οκτωβρίου 2023

ροή ειδήσεων