Χρ. Παντελίδης: Χαιρετίζουμε τη θέση του νέου Υπ. Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, με την οποία θέτει ως προτεραιότητά την πρωτοβουλία «Καλάθι του Νοικοκυριού»
Ανακοινώσεις |

Δήλωση του Βουλευτή Λευκωσίας του Δημοκρατικού Κόμματος, Χρύση Παντελίδη

“Στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού συνεχίστηκε η συζήτηση, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, για την πρωτοβουλία «Καλάθι του Νοικοκυριού».

Επαναλαμβάνουμε, ως Δημοκρατικό Κόμμα, ότι στηρίζουμε την πρωτοβουλία «Καλάθι του Νοικοκυριού».

Εκφράζουμε ικανοποίηση και χαιρετίζουμε τη θέση του νέου Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργου Παπαναστασίου, με την οποία θέτει ως προτεραιότητά του το «Καλάθι του Νοικοκυριού».

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και καλύτερης ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ των καταναλωτών και όχι για οποιαδήποτε κίνηση κρατικής παρέμβασης στην Αγορά.

Κάθε πρωτοβουλία ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ των καταναλωτών κινείται στη σωστή κατεύθυνση, καθώς διευκολύνει τη σύγκριση των τιμών και τη δυνατότητα των πολιτών για επιλογή των φθηνότερων προϊόντων και, παράλληλα, ενισχύει την οικοδόμηση ενός υγιούς ανταγωνισμού, ο οποίος, επίσης, αποβαίνει προς όφελος των καταναλωτών.”

Γραφείο Τύπου

7 Μαρτίου 2023

ροή ειδήσεων