Χρ. Παντελίδης: Στηρίζουμε το Τμήμα Φορολογίας για δίκαιη, ορθή και αποτελεσματική φορολόγηση
Ανακοινώσεις |

Δήλωση του Βουλευτή Λευκωσίας του Δημοκρατικού Κόμματος Χρύση Παντελίδη μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου

Στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου εξετάσαμε την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το Τμήμα Φορολογίας.

Σημειώνουμε με ικανοποίηση την άριστη συνεργασία του Τμήματος Φορολογίας με την Ελεγκτική Υπηρεσία, όπως σημειώνουμε με ικανοποίηση το γεγονός ότι τα ευρήματα του Ελέγχου αποτελούν εργαλεία επίλυσης προβλημάτων και βελτίωσης των διαδικασιών και των μηχανισμών του Τμήματος Φορολογίας.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα, στηρίζουμε το Τμήμα Φορολογίας στην αποστολή του, καθώς η δυνατότητα του κράτους να υπολογίζει και να εισπράττει τις διάφορες φορολογίες, με τρόπο δίκαιο, ορθό και αποτελεσματικό, διασφαλίζει την οικονομική βιωσιμότητα της Πολιτείας, εγγυάται συνθήκες ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, συμβάλλει στην οικοδόμηση υγιούς ανταγωνισμού και ενισχύει το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, είμαστε πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι για κάθε βελτίωση της Νομοθεσίας, με σκοπό την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, αλλά και την δίκαιη και ισόνομη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και όλων των επιχειρήσεων.

Γραφείο Τύπου

7 Σεπτεμβρίου 2023

ροή ειδήσεων