Χρ. Σαββίδης – Αναπλάσεις & αθλητικές υποδομές Πάφου
Ανακοινώσεις |

Ο βουλευτής και Αντιπρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ., κ. Χρύσανθος Σαββίδης συναντήθηκε σήμερα με τον νέο Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.), κ. Γιάννη Ιωάννου με κύρια θέματα συζήτησης την παραχώρηση του σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης” στην Pafos FC και την ανάπλαση του ιστορικού Ιακώβειου Σταδίου (ΓΣΚ).

Οι κύριοι Σαββίδης και Ιωάννου είχαν μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Ιωάννου επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι συμφωνεί απόλυτα να παραχωρηθεί το γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης στην Pafos FC αρκεί να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες (όχι απευθείας ανάθεση αλλά δημόσιος διαγωνισμός). Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ο Κ.Ο.Α. βλέπει θετικά την αναβάθμιση του Ιακώβειου σταδίου και θα εξετάσει την δυνατότητα οικονομικής αρωγής. Το μεγαλύτερο ποσό για την υλοποίηση του έργου προτίθεται να το καλύψει η Pafos FC.

Το επόμενο διάστημα ο κ. Ιωάννου έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Πάφο με σκοπό να περιοδεύσει σε όλα τα στάδια της πόλης για να δρομολογήσει όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να προχωρήσουν οι αναπλάσεις και να αποκτήσει η Πάφος νομότυπα τις αθλητικές υποδομές που της αξίζουν.     

Γραφείο Τύπου

11 Μαρτίου 2024

ροή ειδήσεων