Χρ. Σαββίδης: Με την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, δικαιώνονται και ανταμείβονται οι κόποι και οι θυσίες χρόνων
Ανακοινώσεις |

Δήλωση Βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, Πρόεδρου της Επιτροπής Παιδείας του ΔΗΚΟ και Αναπληρωτή Πρόεδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού Χρύσανθου Σαββίδη

Ως Δημοκρατικό Κόμμα, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Παγκύπριων Εξετάσεων, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές, που έχουν εξασφαλίσει θέση στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

Με την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, δικαιώνονται και ανταμείβονται οι κόποι και οι θυσίες χρόνων. Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους γονείς και τους καθηγητές, που από κοινού έδωσαν μεγάλο αγώνα.

Όσα παιδιά δεν έχουν επιτύχει, πρέπει να έχουν κατά νου ότι υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας με την δεύτερη κατανομή. Όσον αφορά την εισαγωγή στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας, η κατανομή γίνεται τον Αύγουστο και οι θέσεις ανακοινώνονται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!

Να είστε βέβαιοι ότι τώρα ξεκινά ένα γόνιμο και όμορφο ταξίδι, της φοιτητικής σας ζωής, που θα αναβαθμίσει τις γνωσιακές ικανότητές σας και θα ανταποκρίνεται στις εργασιακές απαιτήσεις του μέλλοντος σας.

Ευχόμαστε από καρδιάς, η νέα φοιτητική ζωή σας να είναι γεμάτη χαρά, συνοδευόμενη με αρκετές γνώσεις και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Γραφείο Τύπου

19 Ιουλίου 2022

ροή ειδήσεων