Χρ. Σαββίδης: Πολλαπλά τα οφέλη που μπορούμε να αντλήσουμε από την δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού χώρου στο κέντρο της Πάφου
Ανακοινώσεις |

Ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος και Αναπληρωτής Πρόεδρος  της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού κ. Χρύσανθος Σαββίδης, ετοίμασε αυτεπάγγελτο για την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού, με θέμα: ««Ενημέρωση για το θέμα αναβάθμισης του Ιακώβειου Γυμναστηρίου Πάφου (παλιό στάδιο ΓΣΚ), ώστε να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αθλητικό χώρο στο κέντρο της Πάφου»

Ο κ. Σαββίδης, τόνισε ότι η αναβάθμιση του Ιακώβειου Γυμναστηρίου Πάφου (παλιό στάδιο ΓΣΚ), μετατίθεται από τον ένα χρόνο στον άλλο και τα οφέλη που μπορούμε να αντλήσουμε από την δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού χώρου στο κέντρο της Πάφου είναι πολλαπλά.

Επιπλέον, επισήμανε ότι το Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου του Γ΄, το οποίο λειτουργεί πλέον ως αθλητικό σχολείο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο στάδιο, λόγω της ακαταλληλότητας του.

Ο κ. Σαββίδης, όπως ανέφερε, θεωρεί επιβεβλημένη την ανάγκη για ενημέρωση της Κ. Ε. Παιδείας και Πολιτισμού σχετικά με το που βρίσκονται οι διαδικασίες και για τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του έργου.

Γραφείο Τύπου

31 Αυγούστου 2023

ροή ειδήσεων