Χρ. Σενέκης: Οι εν γένει προσπάθειες του δημάρχου Αμμοχώστου και μελών του δημοτικού συμβουλίου, διχάζουν τον κόσμο της Αμμοχώστου
Ανακοινώσεις |

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γραπτή Δήλωση του Βουλευτή Αμμοχώστου του Δημοκρατικού Κόμματος Χρίστου Σενέκη

Η ενέργεια του δημάρχου Αμμοχώστου, δρα Σίμου Ιωάννου, να προσκαλέσει τον τουρκοκύπριο λεγόμενο δήμαρχο της κατεχόμενης Αμμοχώστου στη φετινή αντικατοχική εκδήλωση που διοργανώνει ο δήμος Αμμοχώστου, αποτελεί πρόκληση και στέλνει λανθασμένα μηνύματα.

Ο φορέας ενός ψευδοθεσμού της κατεχόμενης Αμμοχώστου, που ουδέποτε έχει αντιταχθεί στις τουρκικές μεθοδεύσεις για σταδιακό άνοιγμα και εποικισμό της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, κατά παράβαση των σχετικών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, δεν μπορεί να παρευρίσκεται σε μια αντικατοχική εκδήλωση καταδίκης της τουρκικής εισβολής και της συνεχιζόμενης κατοχής της πατρίδας μας.

Θα είναι πάντοτε καλοδεχούμενοι σε αντικατοχικές εκδηλώσεις οι τουρκοκύπριοι, που με προσωπικό κόστος, επιλέγουν να είναι απέναντι στην κατοχική Τουρκία και στο ψευδοκράτος και όχι όσοι απολαμβάνουν τα προνόμια των ψευδοθεσμών, που έχουν παρανόμως θεσπιστεί.

Οι εν γένει προσπάθειες του δημάρχου Αμμοχώστου, δρα Σίμου Ιωάννου, και μελών του δημοτικού συμβουλίου Αμμοχώστου για δημιουργία ενός ιδεολογικοπολιτικού τετελεσμένου, δυστυχώς, διχάζουν τον κόσμο της Αμμοχώστου.

Γραφείο Τύπου

3 Αυγούστου 2023

ροή ειδήσεων