ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Ανακοινώσεις |

Αυτά τα Χριστούγεννα βρίσκουν την πατρίδα μας για ακόμη μια χρονιά ημικατεχόμενη, τις κατεχόμενες εκκλησίες μας βουβές και τους πρόσφυγες μακριά και ξεριζωμένους από τις πατρογονικές τους εστίες.

Οι απανωτές κρίσεις, υγειονομικές, οικονομικές, ενεργειακές, έχουν σπείρει στη ζωή μας ανησυχία, ανέχεια, πόνο και φόβο.

Μέσα σ’ αυτή τη θολή αναταραχή, η γιορτή των Χριστουγέννων έρχεται σαν ολόφωτη δέσμη παρηγοριάς να προσφέρει το θεραπευτικό της αντίδοτο στον ιό της ανασφάλειας.

Η ελπίδα, η πίστη και η αισιοδοξία που αγκάλιασαν όλη την ανθρωπότητα με το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού, ας αποτελέσουν την πηγή της δύναμης και της υπομονής που χρειαζόμαστε για να υπερνικήσουμε τα εμπόδια και να συνεχίσουμε τους αγώνες που δίδουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο για την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τη διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας μας.

Εφοδιασμένοι με τα διδάγματα του Θεανθρώπου, την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, την αλληλεγγύη, τη σύνεση και την αντίσταση στο Κακό, στέλνουμε το μήνυμα ότι το Φώς των Χριστουγέννων, πάντα νικά και θα νικά το σκότος.

Ιδιαίτερα ως Ελληνισμός της Κύπρου, αντλούμε δύναμη από την ακλόνητη πίστη και το χριστουγεννιάτικο φως της ελπίδας και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε έναντι της κλιμακούμενης τουρκικής απειλής.

Τούτες τις άγιες ημέρες, αντλούμε κουράγιο για να συνεχίσουμε τον αγώνα για δικαίωση και απελευθέρωση.

Τούτες τις άγιες μέρες, στέλνουμε το μήνυμα της ελπίδας στις χιλιάδες συνανθρώπων μας που δίδουν τον δικό τους αγώνα ζωής και επιβίωσης.

Γιορτάζουμε την Γέννηση του Χριστού, κρατώντας ζωντανή τη φλόγα της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, για όλους και για την πατρίδα μας.

Γραφείο Τύπου

23 Δεκεμβρίου 2022

ροή ειδήσεων