ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Ανακοινώσεις |

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων ο Πρόεδρος, η ηγεσία, οι αξιωματούχοι και τα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος σας εύχονται ολόθερμα υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και όμορφες στιγμές.

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, η καρδιά μας πλημμυρίζει με ελπίδα, αγάπη και αισθήματα αλληλεγγύη και προσφοράς.

Μπροστά στις δυσκολίες που φέρνει η καθημερινότητα στη ζωή όλων μας, αντλούμε δύναμη και πίστη απο το νόημα των άγιων αυτών ημερών και στέλνουμε στις χιλιάδες συνανθρώπων μας που δίδουν το δικό τους αγώνα ζωής και επιβίωσης, το μήνυμα της ελπίδας, της στήριξης και της κοινωνικής δικαιοσύνης, παραμένοντας προσηλωμένοι στην προώθηση και εφαρμογή λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Για ακόμη μια φορά, τα Χριστούγεννα βρίσκουν την Κύπρο μας ημικατεχόμενη, τους πρόσφυγες ξεριζωμένους από τις πατρογονικές τους εστίες και τις εκκλησιές μας βουβές. Η Κύπρος μας παραμένει δυστυχώς σκλαβωμένη και διαιρεμένη.

Όμως, σε αυτήν τη σκοτεινή στιγμή, κρατάμε ψηλά τη φλόγα της ελπίδας, κρατάμε στην εθνική μας συνείδηση το φως που μας καθοδηγεί στον αγώνα για την απελευθέρωση και την επανένωση της πατρίδας μας.

Η ελπίδα, η πίστη και η αισιοδοξία που αγκάλιασαν όλη την ανθρωπότητα με το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού, ας αποτελέσουν την πηγή της δύναμης και της υπομονής που χρειαζόμαστε για να υπερνικήσουμε τα εμπόδια και να συνεχίσουμε τους αγώνες που δίδουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο για την ελευθερία, την ασφάλεια, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και για τη διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας του λαού μας.

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και σε όλους, με την ευχή να δούμε την Κύπρο μας ελεύθερη και επανενωμένη.  

Γραφείο Τύπου

 23 Δεκεμβρίου 2023

ροή ειδήσεων