Δηλώσεις Ν. Παπαδόπουλου – Ν. Χριστοδουλίδη
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Νικόλας Παπαδόπουλος είχε σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου, συνάντηση με τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μετά τη συνάντηση ακολούθησαν δηλώσεις.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Στη σημερινή συνάντηση με τον φίλο τον Νίκο τον Χριστοδουλίδη κάναμε ακόμα ένα βήμα προς την κατεύθυνση της συναντίληψης και της συνεννόησης. Της συναντίληψης για το ποια είναι η σημερινή κατάσταση της χώρας μας, ποια είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν και προβληματίζουν την κοινωνία και τους πολίτες. Πώς μπορούμε καλύτερα να αφουγκραστούμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της κοινωνίας και το πιο σημαντικό, της συναντίληψης για το μέλλον, για το πού θέλουμε να πάρουμε τη χώρα μας, τα κρίσιμα χρόνια που έρχονται.

Είχα την ευκαιρία σήμερα να δώσω στο φίλο Νίκο, ένα ολοκληρωμένο περίγραμμα θέσεων με προτάσεις και εισηγήσεις του Δημοκρατικού Κόμματος για όλα τα σημαντικά θέματα που εμείς θεωρούμε ότι απασχολούν σήμερα την κοινωνία και είχαμε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και η εποικοδομητική συζήτηση σήμερα για όλα αυτά τα σημαντικά ζητήματα.

Θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανταπόκριση του κυρίου Χριστοδουλίδη σε αυτές τις εισηγήσεις και προτάσεις και ευελπιστώ ότι αύριο το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος θα έχει ενώπιον του όλα τα σχετικά δεδομένα για να προχωρήσει σε συγκεκριμένη εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για να πάρουμε την ερχόμενη Κυριακή τις τελικές αποφάσεις του Δημοκρατικού Κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές.»

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε τα εξής:

«Όπως ορθά έχει επισημανθεί, συνεχίστηκε σήμερα ο διάλογος, ο διάλογος ειδικότερα σε σχέση με τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα και το όραμά μας για το μέλλον της πατρίδας μας πώς αντιμετωπίζονται πιο αποτελεσματικά αυτές οι προκλήσεις, προκλήσεις που αφορούν θέματα καθημερινότητας, θέματα που απασχολούν τον πολίτη καθημερινά, όπως επίσης αντιλαμβάνεστε το κυπριακό πρόβλημα, θέματα οικονομίας και γενικότερα θέματα που βρίσκονται στο δημόσιο διάλογο.

Όντως έχω λάβει το περίγραμμα θέσεων του Δημοκρατικού Κόμματος, οι ομάδες παραγωγής πολιτικής θα εξετάσουν σήμερα το περίγραμμα θέσεων και θα απαντήσουμε γραπτώς σε σχέση με τις θέσεις που προτείνουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω για την συνάντηση, για τη συζήτηση και πολύ σύντομα θα τοποθετηθούμε και γραπτώς επί των περιγράμματος θέσεων.»

Γραφείο Τύπου

21 Ιουνίου 2022

ροή ειδήσεων