Δηλώσεις Προέδρου ΔΗΚΟ για την επικαιρότητα
Ανακοινώσεις |

Στο περιθώριο της συνάντησης του με τον Υφυπουργό Τουρισμού, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, κληθείς να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την επικαιρότητα και συγκεκριμένα για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023, δήλωσε τα εξής:

«Εμείς έχουμε ξεκινήσει ένα διάλογο με τη βάση του κόμματος, με προσυνεδριακές διασκέψεις που θα ολοκληρωθούν με τη διεξαγωγή του δικού μας Πολιτικού Καταστατικού Συνεδρίου τον ερχόμενο Ιανουάριο. Εκεί ακριβώς θα καθορίσουμε τις πολιτικές θέσεις, τα κριτήρια και τα πολιτικά δεδομένα τα οποία θα μας οδηγήσουν σε μία διαβούλευση με άλλες πολιτικές δυνάμεις που ενδεχομένως να έχουν κοινούς προβληματισμούς με εμάς, για να πετύχουμε τις απαραίτητες πολιτικές συνεργασίες ενόψει των Προεδρικών του 2023.

Το ΔΗΚΟ θα πάρει τις δικές του αποφάσεις με ποιους θα συνεργαστούμε και με ποιόν ή και ποιαν υποψήφια, την κατάλληλη στιγμή μέσα στα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το ΔΗΚΟ θα είναι στην επόμενη διακυβέρνηση του τόπου καθώς πιστεύουμε ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον να μην συνεργαστούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα και να αφήνουμε άλλους να παίρνουν αποφάσεις που μας έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια σε οικονομικά και εθνικά αδιέξοδα».  

Γραφείο Τύπου

8 Νοεμβρίου 2021

ροή ειδήσεων