Δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος και Βουλευτή Λεμεσού Παύλου Μυλωνά μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου για την υπόθεση του σφαγείου
Ανακοινώσεις |

Τα όσα λέχθηκαν σήμερα στην Επιτροπή Ελέγχου για το θέμα του σφαγείου Cypra και το θέμα που αφορά τη Γενική Λογίστρια του κράτους, προφανώς επιβεβαιώνουν και δικαιώνουν και αισθάνομαι δικαιωμένος, γιατί ανέλαβα την πρωτοβουλία και αναλάβαμε την πρωτοβουλία και τη στήριξη από το Δημοκρατικό Κόμμα να ελεγχθεί κάθε λεπτομέρεια αυτής της προσπάθειας του κράτους να παρέχει σφαγείο για την κτηνοτροφία και την κατανάλωση στον τόπο μας.

Ωστόσο τα όσα λέχθηκαν δεν τιμούν κανένα και αποδεικνύουν το γεγονός ότι στην Κύπρο πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα και πρώτο και σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι δεν πρέπει να θεωρείται αυτονόητο η προσπάθεια κάποιου που έχει δεσπόζουσα θέση, είτε στην αγορά, είτε στη δημόσια υπηρεσία, είτε στο Υπουργικό, είτε στη Βουλή, είτε στα κόμματα, προς αξιοποίηση και εκμετάλλευση προς ίδιον όφελος.

Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ωστόσο η πειθαρχική έρευνα και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν με την παράδοση και των δικών μου στοιχείων και άλλων εξελίξεων που σύντομα θα έχουμε, θα αποδείξουν το γεγονός ότι δεν υπάρχει πιθανότητα πλέον κάποιοι να κρύβονται πίσω από παραθυράκια του νόμου ή προσπάθειες κάλυψης άλλων.

Τα αποκαλυφθέντα στην Επιτροπή Ελέγχου είναι συγκλονιστικά και πιστεύουμε ότι χρειάζεται περαιτέρω προσπάθεια και από τη Νομική Υπηρεσία και από την Ελεγκτική Υπηρεσία.

Γραφείο Τύπου

26 Νοεμβρίου 2020

ροή ειδήσεων