Δηλώσεις του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου και Βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, Ζαχαρία Κουλία
Ανακοινώσεις |

«Σήμερα στην Επιτροπή Ελέγχου είχαμε μια πολύωρη συζήτηση για το θέμα του σφαγείου Cypra και κατατέθηκαν σωρεία στοιχείων.

Μάλιστα σήμερα ήρθε και ο τέως Υπουργός Σωκράτης Χάσικος ο οποίος ήταν άκρως αναλυτικός ιδιαίτερα για την οικονομική καταστροφή του σφαγείου Κοφίνου, που εκεί καταδείχθηκε ότι το κράτος έχασε εκατομμύρια και δυστυχώς για όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση έδειξε την αδυναμία της αφήνοντας τα πράγματα να εξελιχθούν κατά καταστροφικό τρόπο.

Αναφορικά με το θέμα του λογιστηρίου και της κυρίας Γεωργίου, όπως είναι ο γνωστό ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας εισηγήθηκε να γίνει πειθαρχική έρευνα. Σεβόμενος τις διαδικασίες που προβλέπονται από τους νόμους δεν πρέπει να επεκταθούμε  σε στοιχεία διότι και η κυρία Ρέα Γεωργίου ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες, αρνούμενη ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στα γεγονότα

Ως εκ τούτου θα πρέπει να έχουμε την υπομονή να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων, εάν όντως προχωρήσει η πειθαρχική έρευνα τότε θα καταδείξει τί πράγματι συνέβη παρά τις πάρα πολλές θεωρίες που αναπτύσσονται.

Λιγη υπομονή και τα στοιχεία θα καταδείξουν πού πάνε τα πράγματα».

Γραφείο Τύπου

26 Νοεμβρίου 2020

ροή ειδήσεων