Δηλώσεις του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ
ΚΟΑ Κώδικας δεοντολογίας Ομοσπονδίες
WEB TV, Ανακοινώσεις |

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη είχε σήμερα Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος.

Μετά τη συνάντηση ακολούθησαν δηλώσεις.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ανέφερε ότι:

«Είχαμε σήμερα μια πάρα πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση μαζί με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΚΟΑ, όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις προκλήσεις αλλά και την προοπτική του κυπριακού αθλητισμού.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα θεωρούμε ότι ο ΚΟΑ έχει έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει για την προώθηση του αθλητισμού στον τόπο μας και φυσικά κατανοούμε τα διαχρονικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει. Γι’ αυτό χαιρόμαστε επειδή σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε κάποια από αυτά τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις που προσφέρονται για να τα αντιμετωπίσουμε.

Ένα από αυτά είναι ο τρόπος της καλύτερης λειτουργίας, της σωστής διαχείρισης, της χρηστής διοίκησης των Ομοσπονδιών. Κάτι που απασχολεί τον ΚΟΑ και όλους που ασχολούνται σήμερα με τον αθλητισμό. Και είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση σήμερα που έχουμε δει ότι έχει διαμορφωθεί ένας κώδικας δεοντολογίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον τρόπο λειτουργίας που θέλουμε να δούμε να εφαρμόζεται σε όλες τις ομοσπονδίες, κάτι που θα βοηθήσει και τον ΚΟΑ να έχει καλύτερο εποπτικό έλεγχο αλλά θεωρούμε ότι θα βοηθήσει και τις Ομοσπονδίες να λειτουργούν καλύτερα έτσι ώστε να χρησιμοποιούν καλύτερα τις υποδομές και τους χώρους που έχουν στη διάθεση τους και στο τέλος της ημέρας να επιτυγχάνεται ο σκοπός της προώθησης του αθλητισμού αλλά και της στήριξης των νέων που ασχολούνται αυτή τη στιγμή σήμερα με τον αθλητισμό έτσι ώστε να προωθούμε και να προάγουμε τους αθλητές που θέλουμε να έχουμε ως Κύπρος.

Επομένως να μου επιτρέψετε να συγχαρώ τον ΚΟΑ για αυτή την πρωτοβουλία και ως ΔΗΚΟ δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε έτσι ώστε αυτός ο κώδικας να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με χρήσιμες εισηγήσεις.»

Γραφείο Τύπου

18 Φεβρουαρίου 2022

ροή ειδήσεων