ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΗΚ
Στήλη Προέδρου |

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΣ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΗΚ»

Πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΤΗΚ, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος:

«Επαναλαμβάνουμε την πλήρη στήριξη του Δημοκρατικού Κόμματος προς την ΑΤΗΚ, γιατί θεωρούμε ότι η ΑΤΗΚ δεν είναι μόνο ένα επιτυχημένος οργανισμός. Είναι ένας ιστορικός οργανισμός που έχει στηρίξει την κυπριακή οικονομία και την ίδια την Κύπρο σε πολύ δύσκολους καιρούς. Και εμείς θέλουμε να συμβάλουμε έτσι ώστε να συνεχιστεί μια θετική πορεία, πορεία ανάπτυξης, για αυτόν αυτό τον πολύ σημαντικό οργανισμό», είπε ο κ. Παπαδόπουλος και συνέχισε, αναφερόμενος στο θέμα της αποκρατικοποίησης της ΑΤΗΚ:

«Διαφωνούμε με την πρόταση της κυβέρνησης για την αποκρατικοποίηση της ΑΤΗΚ. Διαφωνούμε ως θέμα αρχής ότι θα πρέπει να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συγκεκριμένου ημικρατικού οργανισμού και οποιουδήποτε άλλου ημικρατικού οργανισμού. Δεν συμφωνούμε με το ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων του κράτους.

Είμαστε σύμφωνοι με την προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των δομών του οργανισμού, έτσι ώστε η ΑΤΗΚ να είναι πιο παραγωγική και πιο αποτελεσματική, για να συνεχίζει να παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα για το καλό της οικονομίας και ευρύτερα για το καλό της Κύπρου», κατέληξε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

 

Γραφείο Τύπου

27 Απριλίου 2016

ροή ειδήσεων