ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΑΚΕΛ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ανακοινώσεις |

Σε μια έκρηξη προσπάθειας απόσεισης ευθυνών, ο ΔΗΣΥ κατηγόρησε την διακυβέρνηση Χριστόφια ότι γνώριζε για το κούρεμα των καταθέσεων, αλλά δεν έπραξε τίποτα και το ΑΚΕΛ απάντησε ότι η διακυβέρνηση Αναστασιάδη έφερε το κούρεμα και αποδέχθηκε το ξεπούλημα των παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.

Δυστυχώς και οι δύο έχουν δίκαιο.

Τα οικονομικά στοιχεία, αλλά κυρίως το βιοτικό επίπεδο του λαού, αποδεικνύει τι παρέδωσε η διακυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου και το μέγεθος της καταστροφής, που συντελέστηκε τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Η διακυβέρνηση Χριστόφια λειτουργούσε με τον αυτόματο πιλότο και η διακυβέρνηση Αναστασιάδη με το πιστόλι στον κρόταφο.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Το Δημοκρατικό Κόμμα προειδοποιούσε την προηγούμενη διακυβέρνηση για τα επερχόμενα – τότε – δεινά, αλλά δεν εισακούστηκε.

Προτείναμε στην παρούσα διακυβέρνηση ολοκληρωμένο πακέτο μέτρων για την αντιμετώπιση του θέματος των Μη Εξυπηρετουμένων Δανείων, για τη στήριξη και την ελάφρυνση των βαρών των μικρομεσαίων στρωμάτων, για την αναπτυξιακή πολιτική και ελάχιστα εισακούστηκαν.

Το Δημοκρατικό Κόμμα έχει σχέδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας και ο λαός είναι προτάσεις που θέλει να ακούσει και όχι κοκορομαχίες για το ποιος φταίει λιγότερο για την καταστροφή.

 

Γραφείο Τύπου
8 Αυγούστου 2016

ροή ειδήσεων