Εκτεθειμένη η ηγεσία του ΔΗΣΥ από την αντίδραση της στην ανακοίνωση του Νικόλα Παπαδόπουλου για νέο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παιδιών και Εφήβων και Κέντρο Προγεννητικής Ιατρικής
Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΑΘΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Σήμερα, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νικόλας Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τη συμπερίληψη στο κυβερνητικό του πρόγραμμα, της ανέγερσης νέου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Παιδιών και Εφήβων και Πανεπιστημιακού Κέντρου Προγεννητικής Ιατρικής.

Η ηγεσία του ΔΗΣΥ απαντά, ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει πρόταση για τη δημιουργία πανεπιστημιακού νοσοκομείου στη Λευκωσία.

Είναι φανερό ότι η ανακοίνωση του Νικόλα Παπαδόπουλου αναφέρεται σε κάτι άλλο, στην ανέγερση Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Παιδιών και Εφήβων και Κέντρου Προγεννητικής Ιατρικής και όχι σε κάτι που η κυβέρνηση υποτίθεται ότι έχει στα σκαριά.

Όμως, η ηγεσία του ΔΗΣΥ εκτίθεται και από τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνεχάρη τον Νικόλα Παπαδόπουλο για την ανακοίνωση του.

Η σπασμωδική αντίδραση της πανικοβλημένης ηγεσίας του ΔΗΣΥ αποδεικνύει την ανεπάρκεια της να εμπλακεί σε παραγωγικό διάλογο για το καλό του λαού και την καταφανή προσπάθεια της να παραπλανήσει το λαό, αλλά αποδεικνύει και την ανταπόκριση που έχουν στο λαό οι σοβαρές, μελετημένες και υλοποιήσιμες προτάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Με αυτές τις προτάσεις θα έρθει η Αλλαγή στην Κύπρο.

 

Γραφείο Τύπου
13 Οκτωβρίου 2017

ροή ειδήσεων