ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι οι πολίτες υπόκεινται το τελευταίο διάστημα σε μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία. Την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση απευθύνει έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν, η ίδια δυστυχώς, παρουσιάζεται για ακόμα μια φορά κατώτερη των περιστάσεων.

Και αυτό διότι όπως διεφάνη, η πολυδιαφημιζόμενη πύλη εμβολιασμού μέσα από την οποία οι πολίτες μπορούν να διευθετήσουν τα ραντεβού τους, δεν είναι καθόλου λειτουργική και δεν  έχει εν τέλει τις προδιαγραφές, ώστε να «αντέξει» τις πραγματικές ανάγκες.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Κύπρο κινείται με αργούς ρυθμούς. Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει καθημερινά  ότι η πύλη έχει επιτέλους αναβαθμιστεί, για να είναι έτοιμη να δεχθεί μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών. Τα όσα βιώνουν όμως οι πολίτες με την ανεπάρκεια και την προχειρότητα των αρμοδίων, προκαλούν οργή και αγανάκτηση.

Παράλληλα, για ακόμα μια φορά δυστυχώς, προκύπτουν πολλά ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τις προδιαγραφές της Πύλης, το κόστος, αλλά και τις ευθύνες όσων αποφασίζουν για το μέλλον των πολιτών και διαχειρίζονται τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη.

Δεν μπορεί κανείς να παίζει με την υγεία και την υπομονή των πολιτών.

Γραφείο Τύπου

7 Μαΐου 2021

ροή ειδήσεων