Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών
12 Μαΐ 2020 Ανακοινώσεις

Το Δημοκρατικό Κόμμα, με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Νοσηλευτών, εκφράζει τον σεβασμό και την στήριξη του στους Νοσηλευτές και τις Νοσηλεύτριες μας, ως ελάχιστη πράξη τιμής και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς τους. 

Ο φετινός συμβολικός εορτασμός, συμπίπτει χρονικά με την πανδημία Cοvid-19, που δοκιμάζει σκληρά περισσότερο από όλους τους επαγγελματίες υγείας της πρώτης γραμμής. Το νοσηλευτικό προσωπικό, με αναρίθμητες προσωπικές θυσίες, ανταποκρίνεται επάξια στην πρόκληση της πανδημίας και γι’ αυτό οφείλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

Το έργο των Νοσηλευτών είναι πολυδιάστατο, με επίκεντρο τον ασθενή και αποτελεί ένα βασικό πυλώνα στήριξης των συστημάτων υγείας σε όλα τα επίπεδα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Οι Νοσηλευτές και οι Νοσηλεύτριες, ενάντια σε όλους τους αρνητικούς παράγοντες  αποδεικνύουν καθημερινά, το μεγαλείο της ανθρωπιάς και του επαγγελματισμού τους, παραμένοντας στο πλευρό των ασθενών, 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο.

Το Δημοκρατικό Κόμμα στέκεται στο πλευρό τους και στηρίζει τα δίκαια τους, ως προς την αδιαμφισβήτητη αναγνώριση του πολυδιάστατου έργου που επιτελούν.

Γραφείο Τύπου – 12 Μαΐου 2020

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media