Επίσκεψη του Βουλευτή Χρίστου Ορφανίδη στις εγκαταστάσεις του εμφιαλωτηρίου του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Άγιος Νικόλαος
Ανακοινώσεις |

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ κ. ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ

Τις εγκαταστάσεις του εμφιαλωτηρίου του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Άγιος Νικόλαος, στην περιοχή Αγίου Νικολάου της Στέγης στην Κακοπετριά, επισκέφθηκε στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του ως μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και επικεφαλής για θέματα Γεωργίας του Δημοκρατικού Κόμματος ο βουλευτής κ. Χρίστος Ορφανίδης την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023.

Ο κ. Ορφανίδης συναντήθηκε με τον κ. Μιλτιάδη Λεωνίδου Γενικό Διευθυντή Παραγωγής και τον Διευθυντή Παραγωγής του εμφιαλωτηρίου κ. Κώστα Ναύτη, και ξεναγήθηκε στο υπερσύγχρονο, εξοπλισμένο με αυτοματοποιημένα συστήματα και τεχνολογία αιχμής εμφιαλωτήριο. Ενημερώθηκε για τη διαδικασία παραγωγής-εμφιάλωσης όπου η όλη διαδικασία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας HACCP.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Άγιος Νικόλαος είναι αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Φυσικό Μεταλλικό γιατί προέρχεται από υπόγεια υδάτινη φλέβα, είναι καθαρό από οποιαδήποτε μικροβιολογική μόλυνση, σταθερό στην ποιοτική του σύνθεση και εμφιαλώνεται ανέπαφο στην πηγή σε φιάλες PET. Το εμφιαλωτήριο άρχισε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 1995 και είναι εξοπλισμένο με αυτοματοποιημένα συστήματα και τεχνολογία αιχμής.

Γραφείο Τύπου

12 Ιουνίου 2023

ροή ειδήσεων