Ευχόμαστε μια καλή και παραγωγική νέα σχολική χρονιά
Ανακοινώσεις |

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, το Δημοκρατικό Κόμμα εύχεται σε όλους τους μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς, μια καλή νέα αρχή.

Ο δικός μας στόχος είναι να συμβάλουμε με τέτοιο τρόπο ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, να φοιτούν και να εργάζονται αντίστοιχα, κάτω από τις καταλληλότερες συνθήκες σε σχολικές μονάδες με κλιματισμό, σωστές κτηριακές και γηπεδικές εγκαταστάσεις και σε ένα παιδαγωγικό περιβάλλον μέσα στο οποίο τα παιδιά θα μπορούν να αποκτήσουν, να απορροφήσουν και να αναπτύξουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, αρχές, αξίες και δεξιότητες που χρειάζονται.

Η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη θέτει την Παιδεία ως προτεραιότητα και ήδη τόσο ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και η καθ΄ ύλην αρμόδια Υπουργός έχουν επιδείξει ισχυρή πολιτική βούληση για την επίλυση προβλημάτων και για τη διασφάλιση όλων των πιο πάνω.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με θετικό πρόσημο καθότι ένα από τα μεγάλα ζητήματα που απασχόλησε τον τομέα της εκπαίδευσης, αυτό της αξιολόγησης των μαθητών, έχει ρυθμιστεί έγκαιρα.

Το ΔΗΚΟ στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης, με κύριο γνώμονα τη διαρκή βελτίωση του επιπέδου και της ποιότητας της εκπαίδευσης και τη διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Καλή νέα σχολική χρονιά σε όλους.

Γραφείο Τύπου

7 Σεπτεμβρίου 2023

ροή ειδήσεων