ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΑΚΚΙΝΤΖΙ
Ανακοινώσεις |

Δυστυχώς, ο κ. Μουσταφά Ακκιντζί απέδειξε σήμερα, για ακόμα μια φορά, ότι ενεργεί ως φερέφωνο και εντεταλμένος της Τουρκίας αντί ως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων.

Κορυφώνοντας σήμερα τις αστήρικτες και αστείες προφάσεις των τελευταίων ημερών, ο κατοχικός ηγέτης αποχώρησε από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και έδειξε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επιμονή σε αδιάλλακτες θέσεις και η επίρριψη ευθυνών για ανύπαρκτα θέματα.

Το Δημοκρατικό Κόμμα καταδικάζει τη συμπεριφορά και τις ενέργειες του κ. Ακκιντζί όπως καταδικάζει και τις αξιώσεις που ο κ. Ακκιντζί εκφωνεί τον τελευταίο καιρό, καθ’ υπόδειξη της Τουρκίας.

Αξιώσεις, όπως για παράδειγμα η αξίωση για παραχώρηση στα 80 εκατομμύρια Τούρκους υπηκόους των 4 ελευθεριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ουδεμία σχέση έχουν με τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων.

Η νέα εξέλιξη σήμερα, επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά την ανάγκη για χάραξη μιας νέας συλλογικής και συνολικής στρατηγικής που θα θωρακίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, θα δημιουργεί πολιτικό και οικονομικό κόστος στην Τουρκία εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα αποτρέπει τον κ. Ακκιντζί από τα να νιώθει ή να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένος «συμπρόεδρος».

Γραφείο Τύπου
16 Φεβρουαρίου 2017

ροή ειδήσεων