Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΤΣΕΡΙΟΥ, ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ
Ανακοινώσεις |

Η επιμονή του Υπουργού Εσωτερικών, σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της Λεωφόρου Τσερίου στον Στρόβολο, στερείται κάθε σεβασμού της βούλησης αυτών, που θα υποστούν τις συνέπειες των κυβερνητικών προθέσεων.

Ο κ. Χάσικος ξιφουλκεί κατά του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, ξεχνώντας ότι:

• Το, δημοκρατικά εκλεγμένο από τους Δημότες Στροβόλου, Δημοτικό Συμβούλιο, αντανακλά τη βούληση των δημοτών και αυτός είναι ο ρόλος του.
• Οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι του κόμματος του κ. Χάσικου τάχθηκαν στο πλευρό των άμεσα επηρεαζόμενων κατοίκων και εμπορευομένων της περιοχής και οι άλλοι μισοί τήρησαν αποχή.
• Δεν είναι το Δημοτικό Συμβούλιο που έχει έλεγχο επί του κονδυλίου για το συγκεκριμένο έργο, αλλά η Βουλή, η πλειοψηφία της οποίας έχει παγώσει την αποδέσμευση του.

Όμως και επί της ουσίας, ο Υπουργός Εσωτερικών δεν συζητά καν τις προτάσεις των οργανωμένων κατοίκων και εμπορευομένων της Λεωφόρου Τσερίου και τις προτάσεις πολιτικών ομάδων του Δημοτικού Συμβουλίου, επιμένοντας αυταρχικά στη δική του πρόταση.

Το Δημοκρατικό Κόμμα τονίζει ότι στηρίζει πλήρως τις αποφάσεις της Ομάδας του ΔΗΚΟ στο Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου, αλλά και την κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου και καλεί την κυβέρνηση, για μια φορά, να αποφασίσει να λειτουργήσει συλλογικά και με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.

Γραφείο Τύπου
15 Φεβρουαρίου 2017

ροή ειδήσεων