Η Κεντρική Επιτροπή έδωσε ομόφωνα ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία – Πρόσω ολοταχώς για Πολιτικό-Καταστατικό Συνέδριο για επανασύσταση, επανίδρυση και εκσυγχρονισμό του Δημοκρατικού Κόμματος
Ανακοινώσεις |

Η Κεντρική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος, σε χθεσινή της συνεδρία (1/7/2024) ανέλυσε διεξοδικά το αποτέλεσμα των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 και έλαβε αποφάσεις για τα επόμενα βήματα του Κόμματος.

Η Κεντρική Επιτροπή έδωσε ομόφωνα ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία του Κόμματος και αποφάσισε την πραγματοποίηση Πολιτικού-Καταστατικού Συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του Δημοκρατικού Κόμματος.

Στη συνεδρία, τοποθετήθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, με αναφορές στους λόγους που οδήγησαν στο αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου και κατέθεσαν εισηγήσεις και προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του Κόμματος.

Το Δημοκρατικό Κόμμα έχει λάβει και αφουγκράζεται τα μηνύματα της κοινωνίας και συλλογικά εκφράζει την αποφασιστικότητα όπως προβεί σε ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά τον τρόπο λειτουργίας, επικοινωνίας και παραγωγής πολιτικής.

Γραφείο Τύπου

2 Ιουλίου 2024

ροή ειδήσεων