Η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να προχωρήσει στην κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς
Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΙΤΤΟΚΟΠΙΤΗ

Δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική στιγμή της επίδοσης του ψηφίσματος του Πτηνολογικού Συνδέσμου Κύπρου, στον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω, Βασίλη Πάλμα με αίτημα την ματαίωση της προγραμματισμένης κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στις 22 του μηνός, δηλαδή σε 2 μέρες, ανοίγουν οι προσφορές για τον αυτοκινητόδρομο  Πάφου – Πόλις.

Θεωρώ ότι πολύ κακώς ο Υφυπουργός αποδέχθηκε να παίξει το παιχνίδι του Πτηνολογικού Συνδέσμου δίδοντας υπόσταση και προβολή στις εχθρικές για την Πάφο ενέργειές τους.

Η εκτέλεση του έργου άπτεται της επιβίωσης του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς και όχι μόνο, και δεν πρόκειται να αποδεχτούμε οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση.

Καλώ την Κυβέρνηση όπως τηρήσει τις δεσμεύσεις και αποφάσεις της και προχωρήσει χωρίς άλλη χρονοτριβή στην εκτέλεση αυτού του σημαντικότατου για την Επαρχία Πάφου έργου, η υλοποίηση του οποίου χρονολογείται εδώ και δεκαετίες

Γραφείο Τύπου

20 Νοεμβρίου 2019

ροή ειδήσεων