Η Πολιτική Ομάδα Ασύλου και Μετανάστευσης του Δημοκρατικού Κόμματος πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ημερίδα «Μεταναστευτικό – Πραγματικότητες» στις 14 Ιανουαρίου 2025, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου ενόψει του Πολιτικού και Καταστατικού Συνεδρίου του Μαρτίου.
Η ημερίδα:
και
Κύριοι ομιλητές, ήταν ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας, κ. Νικόλας Ιωαννίδης και ο Επικεφαλής της Πολιτικής Ομάδας Ασύλου και Μετανάστευσης του ΔΗΚΟ, κ. Ανδρέας Γεωργιάδης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, κ. Γιώργος Σολωμού.
Η ημερίδα ανέδειξε ότι το μεταναστευτικό μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με πολιτικές βασισμένες σε δεδομένα, μακριά από παραπλανητικούς μύθους.
Το Δημοκρατικό Κόμμα εξακολουθεί να συμβάλλει εποικοδομητικά στη συνδιαμόρφωση πολιτικών που φέρνουν λύσεις και στην ενίσχυση της ενημέρωσης του κοινού μέσω παρόμοιων δράσεων.
Γραφείο Τύπου
17 Ιανουαρίου 2025