Ημερίδα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προοπτικές της Κύπρου στην ψηφιακή τεχνολογία
e-Cyprus Ημερίδα ΔΗΚΟ για την Ψηφιακή Τεχνολογία
Ανακοινώσεις |

Το Δημοκρατικό Κόμμα διοργάνωσε τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, στην Δημοσιογραφική Εστία ημερίδα για την ψηφιακή τεχνολογία και τις προοπτικές της Κύπρου σε αυτό τον τομέα.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής  κ. Κυριάκος Κόκκινος,  ο κ. Βασίλειος Βραχίμης εκ μέρους της PWC, ο κ. Mάριος Γεωργούδης, Γενικός Διευθυντής της Tech Island Cyprus και εκ μέρους της ίδιας εταιρείας ο κ. Στυλιανός Λάμπρου και εκ μέρους της Economy Today ο αρχισυντάκτης κ. Νέστορας Βασιλείου.

Όλοι οι ομιλητές αναγνώρισαν ότι η ψηφιακή τεχνολογία δύναται να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της Κυπριακής οικονομίας με τις προοπτικές της χώρας μας να είναι ιδιαίτερα ευοίωνες.

Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την προσέλκυση περισσότερων επενδυτών και μεγάλων διεθνών εταιρειών τεχνολογίας σε συνδυασμό με σωστό σχεδιασμό και έγκαιρη εφαρμογή μίας αποτελεσματικής πολιτικής ψηφιακής τεχνολογίας με όραμα.

Γραφείο Τύπου

3 Νοεμβρίου 2021

ροή ειδήσεων