Καθημερινά και με επίσημα στοιχεία, αποδεικνύεται η παραπλάνηση από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι στην οικονομία σημειώνεται τάχατες «success story»
Ανακοινώσεις |

Καθημερινά και με επίσημα στοιχεία, αποδεικνύεται η παραπλάνηση από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι στην οικονομία σημειώνεται τάχατες «success story». Οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι η ωραιοποίηση της κατάστασης της κυπριακής οικονομίας, απέχουν κατά πολύ από τη ανησυχητική πραγματικότητα.

Δυστυχώς, η Κύπρος στο δείκτη της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας του World Economic Forum, βρίσκεται στον πάτο, σε σύγκριση με τις 28 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συγκεκριμένα καταλαμβάνει μόλις την 25η θέση, τρεις θέσεις, δηλαδή, πιο πάνω από την Ρουμανία, την Κροατία και την Ελλάδα. Σύμφωνα, μάλιστα με τα επίσημα στοιχεία, η Κύπρος, στο σύνολο των 197 χωρών, βρίσκεται αρκετές θέσεις πιο πίσω από χώρες όπως ο Παναμάς, η Μποτσουάνα και η Ρουάντα!

Δυστυχώς η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη, όχι μόνο δεν είναι σε θέση να δώσει λύσεις, αλλά κινείται επικίνδυνα και με επικοινωνιακές τακτικές, αποκρύπτει από το λαό όλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος. Προφανώς για τον κ. Αναστασιάδη οι μικροκομματικές και προεκλογικές επιδιώξεις και σκοπιμότητες, είναι πάνω από το καλώς νοούμενο συμφέρον της πατρίδας.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν έχει κανένα πλάνο όσον αφορά τα μεγάλα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας. Η Κύπρος χρειάζεται νέο Πρόεδρο. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι δυνάμεις της αλλαγής έχουν πλάνο.

 

Γραφείο Τύπου
2 Οκτωβρίου 2017

ροή ειδήσεων