Με την ευκαιρία της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, τιμούμε όλους όσοι υπηρετούν και αυτούς που θυσιάστηκαν για την πατρίδα
Ανακοινώσεις |

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Προστάτιδας της Εθνικής Φρουράς Υπεραγίας Θεοτόκου, ως Δημοκρατικό Κόμμα τιμούμε όσους έχουν θυσιαστεί προασπιζόμενοι την ελευθερία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας και όλους όσοι με υπερβάλλοντα ζήλο, εθνική υπερηφάνεια και σκληρή προσπάθεια υπηρετούν την Εθνική Φρουρά της ημικατεχόμενης πατρίδας μας. 

Συγχαίρουμε θερμά τo σύνολο των στελεχών της Εθνικής Φρουράς, άνδρες και γυναίκες, κληρωτούς, εφέδρους, εθνοφύλακες και πολιτικό προσωπικό. Όμως οι ευχές δεν είναι αρκετές.

Σε μια περίοδο που κλιμακώνεται η τουρκική επιθετικότητα και επεκτατικότητα οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι έτσι ώστε η αμυντική μας θωράκιση να επανέλθει σε ψηλά επίπεδα και να αποτελεί ισχυρό αποτρεπτικό παράγοντα σε αυτή την επιθετικότητα.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα έχουμε ως στόχο να συμβάλουμε στην αμυντική θωράκιση του τόπου, να εκσυγχρονίσουμε την Εθνική Φρουρά και να προωθήσουμε τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Πάγια θέση μας είναι η ενίσχυση των υποδομών της Ε.Φ. αλλά και η αύξηση των συνολικών δαπανών που αφορούν την άμυνα.

Γραφείο Τύπου

8 Σεπτεμβρίου 2020

ροή ειδήσεων