Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Τίτο Κολώτα
Ανακοινώσεις |

Με βαθιά θλίψη, το Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τίτου Κολώτα. Ο εκλιπών, πρωτοπόρος στη δημοσιογραφία, την έρευνα, και τον πολιτισμό, συνέβαλε σημαντικά στον πνευματικό και πολιτιστικό πλούτο της κυπριακής κοινωνίας μας και ιδιαίτερα της αγαπημένης του πόλης της Λεμεσού.  

Η αφοσίωσή του στις αξίες της ελευθερίας του λόγου, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της πολιτιστικής πολυμορφίας αφήνει ένα ανεξίτηλο σημάδι στη σύγχρονη ιστορία του τόπου.

Ο Τίτος Κολώτας άρχισε την ενασχόληση του με τη δημοσιογραφία τη δεκαετία του 1980 και δεν άργησε να μπει και στην πολιτική όταν το 1985 ο αείμνηστος Σπύρος Κυπριανού του ζήτησε να αναλάβει το γραφείο τύπου και διαφώτισης του ΔΗΚΟ ενώ το 1986 είχε εκλεγεί στη θέση του Γενικού Οργανωτικού Γραμματέα του κόμματος.

Η χώρα έχασε δυστυχώς έναν πολυτάλαντο άνθρωπο, ο οποίος με το έργο του συνέβαλε στη διαμόρφωση της κοινωνικής και πολιτιστικής ταυτότητάς μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους αγαπημένους του.  

Η μνήμη του Τίτου Κολώτα θα ζει πάντα μαζί μας, ενισχύοντας την πεποίθησή μας στις αξίες που υπηρέτησε με ήθος, αφοσίωση και πάθος.

Γραφείο Τύπου

5 Ιανουαρίου 2024

ροή ειδήσεων