Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΔΗΚΟ στην Πάφο
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Ν. Παπαδόπουλος: Οι εκλογές αποτελούν μια καθοριστική ευκαιρία και δυνατότητα, να αλλάξουμε όλα όσα θίγουν την αξιοπρέπεια μας

Τη βεβαιότητα του ότι οι πολίτες θα δώσουν στο Δημοκρατικό Κόμμα ισχυρή εντολή για να πρωταγωνιστήσει στην προσπάθεια για μια καθαρή αλλαγή, εξέφρασε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στην Πάφο. 

«Από εδώ», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, «από την Πάφο της αντίστασης και των αγώνων για τη Δημοκρατία, από την Πάφο που τιμά διαχρονικά το Δημοκρατικό Κόμμα με πολύ υψηλά ποσοστά, απευθύνω σε κάθε Κύπρια και κάθε Κύπριο ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Οι εκλογές αποτελούν μια καθοριστική ευκαιρία και δυνατότητα, να αλλάξουμε όλα όσα δυσκολεύουν τη ζωή μας, όσα θίγουν την αξιοπρέπεια μας, όσα πληγώνουν την πατρίδα μας.

Όσο πιο ισχυρό το Δημοκρατικό Κόμμα, τόσο περισσότερο  μπορούμε να εμποδίσουμε τους σχεδιασμούς της Τουρκίας για συνομοσπονδία δύο κρατών και διχοτόμηση της πατρίδας μας.  Όσο πιο ισχυρό το Δημοκρατικό Κόμμα, τόσο περισσότερο θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας για να στηριχτεί η κοινωνία, η μεσαία τάξη, οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Όσο πιο ισχυρό το Δημοκρατικό Κόμμα, τόσο περισσότερο θα πολεμήσουμε τη διαφθορά και θα φέρουμε την κάθαρση. 

Ισχυρό ΔΗΚΟ, σημαίνει Καθαρή  Αλλαγή.

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, η κατάσταση στην πατρίδα μας είναι, δυστυχώς, ιδιαιτέρως επιβαρυμένη,  απ’ όσα κάνει και  – κυρίως –  απ’  όσα δεν κάνει η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ.

Στο Κυπριακό η τακτική και η στρατηγική του προέδρου Αναστασιάδη έχουν  αποτύχει. Η Πενταμερής εξελίχτηκε σε πανωλεθρία για την πλευρά μας. Ο ΠτΔ απέτυχε να εμποδίσει τους σχεδιασμούς της Τουρκίας, η οποία πέτυχε όλους τους στόχους της. Είναι πλέον προφανές ότι ο Πρόεδρος  Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ μας οδηγούν, είτε σε μία κακή λύση, είτε σε νέο αδιέξοδο.  

Παράλληλα, η κοινωνία και η οικονομία δεν έχουν τη στήριξη που χρειάζονται και θα έπρεπε να είχαν. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις βρίσκονται μπροστά σε μία όλο και πιο δύσκολη πραγματικότητα, με την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ να μην διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο και τα μέτρα στήριξης να  είναι ανεπαρκή. 

Την ίδια στιγμή, η διαπλοκή και η διαφθορά της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Τα σκάνδαλα έχουν διαλύσει την εικόνα της  πατρίδας μας στο εξωτερικό.

Το Δημοκρατικό  Κόμμα, ασκεί έντονη κριτική για όλα αυτά, την ίδια στιγμή όμως καταθέτει και συγκεκριμένες προτάσεις.  Για τη στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας. Για την ενίσχυση των εργαζόμενων, για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης και των κοινωνικά αδύναμων ομάδων. Για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Για την υγεία, την άμυνα, την παιδεία, το περιβάλλον, τον  πολιτισμό. Για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. 

Καλούμε τους πολίτες να μελετήσουν τις προτάσεις μας και να μας δώσουν, με την ψήφο τους στις 30 Μαίου, τη δυνατότητα να τις κάνουμε πράξη», κατέληξε.

Γραφείο Τύπου

20 Μαΐου 2021

ροή ειδήσεων