Ο ερασιτεχνισμός της κυβέρνησης στη διαχείριση σοβαρών προβλημάτων έχει συνέπειες
Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δυστυχώς το κράτος, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι διαχειρίζεται τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και οι πολίτες βεβιασμένα, αποσπασματικά και ερασιτεχνικά.

Έτσι έπραξε και στην περίπτωση των σφαγείων, αφού ουσιαστικά έχει διαλύσει τα κρατικά, η/και δημόσια σφαγεία, αναθέτοντας τα στον ιδιωτικό τομέα.

Εμείς ασφαλώς δεν διαφωνούμε  με την ανάθεση έργων δημόσιου χαρακτήρα στην ιδιωτική πρωτοβουλία, οφείλει όμως το κράτος να θεσπίσει το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο και τους μηχανισμούς ελέγχου για την πλήρη εφαρμογή των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη νομοθεσία και προπαντός να διασφαλίζεται η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και στην προκείμενη περίπτωσή η δημόσια υγεία.

Το θέμα συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας, με αφορμή το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας με τα 70 κρούσματα, τους παράνομους εργαζόμενους και τις συνθήκες διαβίωσης τους, σε συγκεκριμένο σφαγείο.

Γραφείο Τύπου

17 Νοεμβρίου 2020

ροή ειδήσεων