Ο κ. Αναστασιάδης έχει ξεπεράσει ακόμα και τον εαυτό του, στην κοροϊδία και τον εμπαιγμό του λαού
30 Νοέ 2017 Ανακοινώσεις

Ο Νίκος Αναστασιάδης έχει ξεπεράσει ακόμα και τον εαυτό του, στην κοροϊδία και τον εμπαιγμό του λαού.

Επιμένει ανερυθρίαστα ότι η εξαγγελία του για το ταμείο αποκατάστασης των θυμάτων του κουρέματος, περιέχει έστω και ίχνος ειλικρίνειας.

Ενόψει εκλογών, οι πολίτες θα πρέπει να θυμηθούν ότι ο κ. Αναστασιάδης και το επιτελείο του:

• Λίγο πριν αποφασίσουν δήθεν να «αποκαταστήσουν» τους πληγέντες από το κούρεμα, ζήτησαν την κατάργηση του Ταμείου Αλληλεγγύης.
• Το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο είπε ότι θα εμβάσει η κυβέρνηση στο ταμείο, αποτελεί σταγόνα στον ωκεανό των κλοπιμαίων από το κούρεμα καταθέσεων και δεν μπορεί να αποζημιώσει κανένα.
• Το ταμείο θα ενισχύεται αν και εφόσον υπάρχει δυνατότητα, δηλαδή η επανάληψη του εμβάσματος δεν διασφαλίζεται.
• Το κυβερνητικό νομοσχέδιο, που θα προνοούσε αξιοποίηση κρατικής περιουσίας για ενίσχυση του ταμείου, αποσύρθηκε από Υπουργό του κ. Αναστασιάδη.

Τα ψέματα του κ. Αναστασιάδη και του επιτελείου του, δεν είναι καν αληθοφανή, γι’ αυτό και δεν κατάφεραν να παραπλανήσουν το λαό και ο πανικός τους εκδηλώνεται με αυταρχισμό και αλαζονεία.

Ο επιτελάρχης του κ. Αναστασιάδη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, αρνείται πεισματικά να θέσει προς συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, την πρόταση νόμου του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου, με την οποία το ταμείο καθίσταται βιώσιμο.

Ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Αβέρωφ Νεοφύτου προσπαθούν απελπισμένα να καλύψουν την κοροϊδία, τον εμπαιγμό και τη θεσμική γύμνια της παραπλανητικής πρότασης τους, για δήθεν αποζημίωση των πληγέντων από το κούρεμα.

 

Γραφείο Τύπου
30 Νοεμβρίου 2017

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media