Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, αντί να κρύβεται πίσω από δικαιολογίες, ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας επιδείξει την απαραίτητη βούληση για συνεργασία με τη Βουλή, για να αντιμετωπιστεί η έξαρση της εγκληματικότητας
Ανακοινώσεις |

Δυστυχώς, ο Υπουργός Δικαιοσύνης διαπράττει αυτό που έπρεπε να αποφύγει σε κάθε περίπτωση: Να επιρρίπτει ευθύνες αλλού αναφορικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου της εγκληματικότητας.
Με αφορμή την ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικών, ο κ. Νικολάου, προφανώς για να μην αναλάβει ο ίδιος τις ευθύνες του, προσπαθεί ανεπιτυχώς να επιρρίψει ευθύνες στη Βουλή, ξεχνώντας ότι:
Για σχεδόν έξι χρόνια, ως μέλος της εκτελεστικής εξουσίας, έχει την ευθύνη για την πολιτική καταπολέμησης του εγκλήματος.
Η Βουλή ψήφισε όλα τα κυβερνητικά νομοσχέδια, που αφορούσαν πολιτική πάταξης της εγκληματικότητας.
Ο κ. Ιωνάς Νικολάου, είτε προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη για την εγκληματικότητα σε άλλους, είτε επικαλείται στατιστικά στοιχεία, για να ισχυριστεί ότι δεν έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα, δεν μπορεί να αποσείσει την δική του ευθύνη για υφιστάμενη κατάσταση.

Αντί να κρύβεται πίσω από δικαιολογίες, ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας επιδείξει την απαραίτητη βούληση για συνεργασία με τη Βουλή, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η έξαρση της εγκληματικότητας.

 

Γραφείο Τύπου
7 Μαΐου 2018

ροή ειδήσεων