ΟΙ 56 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Ανακοινώσεις |

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021

Το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος, ενέκρινε στη σημερινή συνεδρίαση του τον πλήρη κατάλογο των υποψηφίων του Κόμματος στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2021.    

Από τους 56 υποψήφιους, οι 39 (70%) διεκδικούν την ψήφο των πολιτών για πρώτη φορά, το 23% (13) είναι γυναίκες, ενώ 11 (20%) είναι κάτω των 40 και 33 (59%) κάτω των 55 ετών. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι προέρχονται ή εκπροσωπούν πάνω από 20 διαφορετικούς επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους και ειδικότητες.

«Τα ψηφοδέλτια του Δημοκρατικού Κόμματος συνιστούν ιδανικό συνδυασμό προσωπικοτήτων με σημαντική κοινωνική προσφορά, έντονη δράση στην οικονομική ζωή του τόπου, εμπειρία διοίκησης, αλλά και  συνεπή συμμετοχή στην πορεία και δράση του Δημοκρατικού Κόμματος», δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος. 

«Ευχαριστώ, όλες και όλους για την απόφαση τους  να δώσουμε μαζί  τη μάχη των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου», συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Το ότι είμαστε το πρώτο κόμμα που ανακοινώνει ψηφοδέλτια και μάλιστα νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι με τη δράση τους θα πολλαπλασιάσουν τη δυνατότητα επαφής μας με τους πολίτες και θα ενισχύσουν την ισχύ των μηνυμάτων του Δημοκρατικού Κόμματος.  

Από σήμερα, πιο δυνατοί, συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ. Την προσπάθεια για προστασία και συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας και σωστή, λειτουργική και δημοκρατική λύση του Κυπριακού. Τον αγώνα  για στήριξη της κοινωνίας και αποκατάσταση της μεσαίας τάξης, για την παιδεία, την υγεία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον. Για την αλλαγή που απαιτεί η κοινωνία και χρειάζεται η Κύπρος. 

Με τη δράση και την παρουσία των υποψηφίων μας,  θα φτάσει σε κάθε Κύπρια και κάθε Κύπριο το μήνυμα μας:

Ισχυρό ΔΗΚΟ, σίγουρη αλλαγή».  

ΟΙ 56 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΚΟ

Γραφείο Τύπου

14 Δεκεμβρίου 2020

ροή ειδήσεων