Π. Λεωνίδου: Για να εξεύρουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών χρειάζεται συνέπεια και διαρκής διάλογος Εκτελεστικής και Νομοθετικής Εξουσίας
Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να καλωσορίσουμε το νέο Υπουργό Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου, σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα ευχηθήκαμε στο νέο υπουργό καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, έχοντας ενώπιον του πολλές προκλήσεις και προβλήματα τα όποια χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Στις πρώτες προτεραιότητες βρίσκονται ασφαλώς η εφαρμογή της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το μεταναστευτικό, η στήριξη των προσφύγων, η παροχή κινήτρων για απόκτηση προσιτής κατοικίας σε νεαρά ζευγάρια και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, η έλλειψη νομοθετικού πλαισίου για τις κοινόκτητες οικοδομές, η αναθεώρηση των πολεοδομικών ζωνών και ασφαλώς η Ύπαιθρος .

Για να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις όμως στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών χρειάζεται εγρήγορση, συνέπεια και διαρκής διάλογος μεταξύ νομοθετικής και Εκτελεστικής εξουσίας.

Εμείς από δικής μας πλευράς, εκφράσαμε την ετοιμότητά για εποικοδομητική και παραγωγική συνεργασία στα θέματα των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου.

Γραφείο Τύπου

23 Μαρτίου 2023

ροή ειδήσεων