Παγκύπριο Εκλογικό Συνέδριο 2023 – Δηλώσεις του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου
Ανακοινώσεις |

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο του σημερινού εκλογικού συνεδρίου του ΔΗΚΟ, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί στη Λευκωσία και αμέσως μετά προέβη στις εξής δηλώσεις:

«Σήμερα τα μέλη του κόμματός μας καλούνται να επιλέξουν την ηγεσία του κόμματος που καλείται να μας οδηγήσει σε μια νέα εποχή. Θα είναι μια ηγεσία που μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε ό,τι αφορά την παραγωγή πολιτικής, για να είμαστε πιο κοντά στη βάση του κόμματος αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα, για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και δημιουργικοί σε ό,τι αφορά την στήριξη της διακυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, για να συνεχίσουμε να είμαστε ωφέλιμοι για τον τόπο αλλά και για τον λαό μας.

Σημειώνω ότι σήμερα για πρώτη φορά το μητρώο του ΔΗΚΟ λειτουργεί ηλεκτρονικά στους τόπους ψηφοφορίας και επομένως τα μέλη του ΔΗΚΟ μπορούν να ψηφίσουν όπου και αν βρίσκονται, ανεξαρτήτως, της επαρχίας που είναι εγγεγραμμένα.

Και γι’ αυτό θα ήθελα να καλέσω όλα τα μέλη του ΔΗΚΟ να ασκήσουν το δικαίωμα της ψήφου, να λάβουν μέρος σε αυτή την πάρα πολύ σημαντική διαδικασία για το κόμμα μας για να μπορέσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το επόμενο στοίχημα των ευρωεκλογών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «το ΔΗΚΟ μπορεί να είναι ο νικητής των εκλογών, εάν λειτουργήσει αποτελεσματικά στην παραγωγή πολιτικής, στην επικοινωνία με τη βάση του κόμματος αλλά και την κοινωνία, αλλά και σε ό,τι αφορά την στήριξη της διακυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη.»

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ πραγματοποιεί περιοδεία στα εκλογικά κέντρα σε όλες τις επαρχίες.

Γραφείο Τύπου

9 Ιουλίου 2023

ροή ειδήσεων