ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ;
Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΑΘΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Χθες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ομολόγησε μια νέα επικίνδυνη υποχώρηση του.

Μετά από πάροδο πολλών μηνών, απάντησε στο επίμονο ερώτημα του Δημοκρατικού Κόμματος αλλά και όλων των Ελληνοκυπρίων, σχετικά με τον αριθμό των εποίκων που θα παραμείνουν μετά τη λύση και παραδέχτηκε ότι συμφώνησε να παραμείνουν ΌΛΟΙ οι έποικοι, μέσω πολιτογράφησής και μέσω παραχώρησης αδειών εργασίας. Στην προσπάθεια του μάλιστα να δικαιολογήσει αυτή τη νέα υποχώρησή του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξίσωσε το έγκλημα του εποικισμού στα κατεχόμενα με την ύπαρξη πολλών ξένων εργατών στις ελεύθερες περιοχές.

Εύλογα οι Ελληνοκύπριοι διερωτώνται:

• Γιατί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έκανε ακόμα μια υποχώρηση; Πήρε κάποιο αντάλλαγμα και αν ναι, ποιο είναι αυτό;
• Πόσα ακόμα κρύβει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης από το λαό;

Μήπως τελικά είναι αλήθεια ότι:
• Έχει αποδεχτεί και την εκ περιτροπής προεδρία;
• Έχει αποδεχτεί και τα βέτο των τουρκοκυπρίων σε όλους τους ομοσπονδιακούς θεσμούς;

Αντί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να εκνευρίζεται και συνοφρυώνεται με τους Ελληνοκύπριους που αντιδρούν στις απαράδεκτες υποχωρήσεις του, ας συνοφρυωθεί και ας εκνευριστεί με την τουρκική αδιαλλαξία και τον κ. Άιντα, που αποδεδειγμένα πλέον λειτουργεί ως μεσάζων τουρκικών θέσεων.

Ας δεχτεί επιτέλους ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ότι δεν είναι οι Ελληνοκύπριοι το πρόβλημα αλλά η Τουρκία και ας σταματήσει να στοχοποιεί τους Ελληνοκύπριους σε κάθε συνέντευξή του.

Για πολλοστή φορά, καλούμε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να καλέσει το Εθνικό Συμβούλιο για πλήρη αξιολόγηση της κατάστασης και χάραξη νέας στρατηγικής που θα μας απεγκλωβίσει από τα αδιέξοδα των τελευταίων εννέα χρόνων.

 

Γραφείο Τύπου
24 Ιανουαρίου 2017

ροή ειδήσεων