ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024
Ανακοινώσεις |

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους 2024, το Δημοκρατικό Κόμμα στέλνει τις θερμότερες ευχές του σε όλες και όλους για υγεία, ευτυχία, ευημερία και εκφράζει την ελπίδα ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις που θα δικαιώσουν τους αγώνες του Κυπριακού Ελληνισμού για απελευθέρωση, επανένωση και ειρήνη στην Κύπρο μας.

Ούτε η χρονιά που πέρασε δεν έφερε την πολυπόθητη δικαίωση για την πατρίδα μας αλλά συνεχίζουμε με συνέπεια να εργαζόμαστε για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Το 2023 ήταν ακόμη μια δύσκολη χρονιά με την ακρίβεια να καλπάζει και πολλά άλλα ζητήματα που προκάλεσαν αβεβαιότητα μεταξύ των πολιτών.  

Παρα ταύτα καταφέραμε να προχωρήσουμε μπροστά στηριζόμενοι στα θεμέλια που τους στόχους που είχαμε θέσει με την εκλογή νέας διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη, μιας διακυβέρνησης που γεννήθηκε μέσα από την κοινωνία των πολιτών, μιας διακυβέρνησης που έφερε την ελπίδα, την αισιοδοξία για καλύτερες μέρες, μιας διακυβέρνησης στην οποία το Δημοκρατικό Κόμμα πιστεύει και την οποία στηρίζει.

Το 2023 ήταν επίσης η χρονιά κατά την οποία δικαιώθηκαν οι θυσίες του λαού για την κυπριακή οικονομία η οποία κατέστη πλέον αξιόπιστη μετά τις αναβαθμίσεις  και πλέον μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Με τη νέα χρονιά 2024, συνεχίζουμε σ’ αυτή την τροχιά και στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας, της συλλογικότητας και της υπευθυνότητας, τροχοδρομώντας λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας.

Το 2023 θέσαμε τα θεμέλια που αντανακλούν τα θέλω μιας κοινωνίας που αναζητά την πρόοδο, την ανάπτυξη, την ενότητα, την οικονομική ασφάλεια, την ευημερία, την ευμάρεια και την αλληλεγγύη.

Με τη νέα χρονιά συνεχίζουμε να οικοδομούμε πάνω σ’ αυτά τα θεμέλια, βλέποντας ένα έτος γεμάτο προοπτικές και ευκαιρίες που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε για το καλό του τόπου και του λαού μας.

Το Δημοκρατικό Κόμμα εύχεται σε όλους σας ένα ευτυχισμένο νέο έτος, γεμάτο υγεία, ευημερία, οικογενειακή γαλήνη και ευχόμαστε αυτή να είναι η τελευταία χρονιά που ο τόπος μας παραμένει σκλαβωμένος.

Καλή Νέα Χρονιά 2024 με ελπίδα, ειρήνη και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην Κύπρο μας.

Γραφείο Τύπου

31 Δεκεμβρίου 2023

ροή ειδήσεων